Начало ММА Известен покер милионер и бохем поиска да се бие в ММА, чака договор с UFC
0

Известен покер милионер и бохем поиска да се бие в ММА, чака договор с UFC

Известен покер милионер и бохем поиска да се бие в ММА, чака договор с UFC
0

Милионерът и бохем Дан Билзериан е готов да поеме ново предизвикателство. Покер играчът, който е известен с оргиите в голямото си имени и непрестанните снимки с по няколко голи момичета, иска да се бие в ММА. Той директно изяви желание да подпише договор с UFC.

„Гледам UFC още от UFC 1. Като дете се чудим – кой ще победи Чък Норис или Брус Ли – таекуондо или какъвто и да беше стила на другия. Но никой всъщност не знаеше, преди да дойде UFC.

Бих искал да се бия, но трябва и да се подготвя, с лагер и всичко. В момента съм си взел малка почивка от партитата и всички други глупости.

Винаги съм искал да го направя. Тази година ще навърша 37, така че е по-добре да се случи възможно най-скоро. Но в днешни дни е много трудно, защото всички млади таланти тренират от 6 или от 8-годишни и докато влязат в клетката, вече са толкова вариативни.

Ако сравним сегашните бойци с тези от предишните поколения, дори някой, когото никой не познава, би могъл да смачка най-големите имена от тогава. Защото вече всички тренират постоянно и спортът се развива“, сподели Билзериан.

Веднага се появи и боец, който е готов да покаже на богаташа, че ММА не е детска игра.

„Дана Уайт, позволи ми да нокаутирам Дан с мач по националната телевизия. Ще му направя тест за мазнини. Писна ми знаменитостите да си мислят, че могат лесно да станат бойци. Ще го науча да уважава нашата професия“, написа Алекс „Спартан“ Никълсън.