Начало Видео Най-добрите нокаути в UFC за 2018 г.

Най-добрите нокаути в UFC за 2018 г.

Най-добрите нокаути в UFC за 2018 г.
0

Последната бойна гала вечер на UFC завърши преди броени часове в Лос Анджелис, Калифорния. Феновете на световния ММА станаха свидетели на поредния изпълнен с нокаути и събмишъни боен спектакъл от най-елитната организация за смесени бойни изкуства. През изминалата година станахме свидетели на изключително много брутални нокаути и красиви събмишъни в събитията на UFC и в чест на последното издание за годината, екипът на Boec.BG ви представя класация на най-добрите нокаути от организацията през годината:

5.Елизеу Залески Дос Сантос срещу Шон Стрикланд

4. Даниел Кормие срещу Стипе Миочич – бившият Олимпийски състезател по свободна борба и шампион на Strikeforce спечели втората си титла в UFC с „мръсен“ бокс и късо кроше в брадата на съперника си.

3.Сабал Ал Хамаси срещу Абдул Алхасан

2. Яир Родригез срещу Ким Джунг Сун – след 5 рунда изтощителна битка мексиканецът нокаутира  „Корейското зомби“ в последната секунда на двубоя с лакът, който ще бъде помнен дълго време от феновете на ММА.

 

1.Лиото Мачида срещу Витор Белфорт – Най-добрият каратист в световния ММА приключи с двубоите си в UFC с нокаут, който изглежда като от Холивудски филм.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".