Начало ММА Йоана Йедрежчик обяви сегашната си главна цел в ММА
0

Йоана Йедрежчик обяви сегашната си главна цел в ММА

Йоана Йедрежчик обяви сегашната си главна цел в ММА
0

Бившата шампионка на UFC в категория „сламка“ Йоана Йедрежчик заяви каква е нейната най-важна цел в ММА към този момент. Преди точно година тя отстъпи срещу китайката Жанг Вейли в битка, която се превърна в основен кандидат за „Двубой на годината“. Сега полякинята твърди, че да си отмъсти за да тази загуба е неин основен приоритет.

„Интерес номер едно за мен представлява Вейли. Защо не? С нея направихме удивителен двубой. Искам да се бия и с Роуз Намахунас и топ претендента Карла Еспераса“, заяви Йоана пред mmajunkie.com.

„Искам само големи двубои. Вейли е „заета“ с Роуз, но двубой с Еспераза може да се уреди. Фокусирана съм върху себе си и това да ставам по-добра. Чувствам се силна физически, ментално и просто щастлива да бъда тук. Тренирам много усилено“, допълни полякинята.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".