Начало ММА Кадиров прибра Чимаев в Чечня
0

Кадиров прибра Чимаев в Чечня

Кадиров прибра Чимаев в Чечня
0

Боецът на UFC Хамзат Чимаев пристигна в столицата на Чечня Грозни, където ще продължи да се възстановява от коронавируса.

На летището в Грозни Чимаев беше посрещнат от ръководителя на Чеченската република Рамзан Кадиров. По-късно лидерът на републиката написа в социалните мрежи, че Хамзат ще проведе и първия си лагер за възстановяване в Грозни.

Днес един от най-ярките, талантливи и обещаващи бойци на UFC Хамзат Чимаев отлетя към родината си. Той планира да се подложи на рехабилитация в Чеченската република и да се възстанови напълно от коронавирусната инфекция. Хамзат ще проведе и първия си тренировъчен лагер за възстановяване в републиката“, написа Кадиров.

Честно казано, Хамзат е загубил част от килограмите си, но това е поправимо – чист въздух, дом, добро хранене и надзор на специалисти ще си свършат работата„, добави чеченският лидер.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Visit Chechnya (@ya_pomoshnik_kra_95)

Преди дни Чимаев написа пост, в който каза, че прекратява кариерата си. Това се дължи на факта, че той не може да се възстанови от ефектите на коронавируса. По-късно Рамзан Кадиров написа публикация в социалните мрежи, в която обяви, че е успял да убеди Хамзат да продължи да се бие.