Начало ММА Кадиров с подкрепа и съвет към Тухугов: Ние не удряме така съперниците си, както ти Конър
0

Кадиров с подкрепа и съвет към Тухугов: Ние не удряме така съперниците си, както ти Конър

Кадиров с подкрепа и съвет към Тухугов: Ние не удряме така съперниците си, както ти Конър
0

Чеченският лидер Рамзан Кадиров подкреди Зубаир Тухугов, който се нахвърли върху Конър Макгрегър след мача с Хабиб Нурмагомедов, а след това бе изваден от UFC.

„Зубая, ти знаеш кой си и от къде си. Спомням си за теб, откакто беше едно малко умно момче в семейство Тухугов и често се бореше на поляните… Какви силни клюки, какви приказки за теб, за твоите съперници, за отмяна на някаква битка? Не знаехме нищо за битките в далечна Америка.

Ти не си сам в това! Имаш нас – твоите съграждани. Имаш клуб Ахмат – най-добрия в целия свят, който организира най-добрите битки.

И още нещо – видях как удари Конър. Ние не действаме по този начин. При нас се действа по-различно. Ако отново дадеш дума и се застъпиш за приятел, не забравяй, че ние не правим така. Нали на това ни научиха тези поляни у нас – мълчаливо, кратко и рязко! На място, както казват… Това исках да ти кажа, Зубаир“, написа Кадиров.

„Рамзан Ахматович, ти винаги си поддържал мен и моя род Тухугов! Каквито и трудности да съм срещал по пътя, винаги съм бил спокоен, защото имам вашата подкрепа. Гордея се с моите корени и винаги представям клуб Ахмат с гордост. Рамзан Ахматович, благодаря ви за съветите и вниманието. Големи братко, ще им покажем колко сме силни!“, отвърна Тухугов.