Начало ММА Къде и кога можем да гледаме битката на Благой Иванов

Къде и кога можем да гледаме битката на Благой Иванов

Къде и кога можем да гледаме битката на Благой Иванов
0

Благой Иванов-Багата излиза срещу Аугусто Сакай в петия си мач под марката UFC. До момента българинът има две победи и две загуби, затова тази битка ще е много важна за него. При победа почти на 100% той ще влезе в топ 10 на най-силната ММА организация.

Сблъсъкът ще започне около 5:30 часа в неделя (българско време).

Ще бъде предаван в ефира на Max Sport 2, а него и най-интересното около галата можете да следите на живо с нас на Boec.BG.

Главната карта на поредната UFC Fight night ще започне в 4:00, затова ще навиваме будилниците. В основното събитие на вечерта пък ще излязат Тайрън Уудли и Жилберт Бърнс-Дуриньо.

Очаква ни нова порция екшън с единствения българин в UFC, а битката изглежда много обещаваща – на хартия нито един от двамата не е фаворит. Ето и нашата прогноза:

Петъчни прогнози: Три рунда екшън с Багата

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.