Начало ММА Камару Усман застава в ъгъла на Нгану срещу Стипе

Камару Усман застава в ъгъла на Нгану срещу Стипе

Камару Усман застава в ъгъла на Нгану срещу Стипе
0

На африканска солидарност и шампионско присъствие в своя ъгъл ще може да разчита Франсис Нгану в предстоящия му мач за титлата в тежка категория със Стипе Миочич.

Реваншът между двамата е насрочен за събитието UFC 260, което ще се проведе следващия уикенд (27.03). Роденият в Камерун нокаутьор ще се уповава на съветите на един от най-добрите борци в организацията – Камару Усман.

Шампионът в полусредна категория е близък приятел с 34-годишния Нгану, като двамата често си партнират в тренировъчните сесии.

„Камару ще бъде част от екипа ми за предстоящия мач“, разкри претендентът, който ще има втори шанс да се качи на върха при най-тежките.

„Той ми помага и с подготовката за мача. В моменти като този имаш нужда от максимално много помощ и подкрепа. С него тренираме заедно и смятам, че е важно той да е с мен, защото ще ми помогне в играта на земята и особено в борбата“, допълни Нгану.

Първият сблъсък между Стипе Миочич и Франсис Нгану се състоя през 2018-та и победата отиде на сметката на американеца с хърватски корени.