Начало ММА Каноние победи Гастелъм в завръщането си след операциите

Каноние победи Гастелъм в завръщането си след операциите

Каноние победи Гастелъм в завръщането си след операциите
0

Джаред Каноние победи Келвин Гастелъм с решение в главното събитие на UFC Вегас 34. Двамата изиграха пълни пет рунда в средна категория, в които предложиха много екшън и атрактивни моменти на феновете.

Битката беше много близка, като и тримата съдии решиха 48-47 в полза на Каноние.

Самият той пък се завръща към победите след поражението от Робърт Уитакър преди година.

След него трябваше да се подложи на серия операции и дори бе близко до отказване.

Гастелъм видимо пласира по-чистите и тежки удари в първите два рунда, но ефективността на Каноние накара съдиите да ги отчетат 1-1.

Последваха две много силни части за Джаред. В третия рунд той пласира най-тежкия удар за първата половина от главното събитие с кроше.

Келвин трябваше да търси нокаут или събмишън в последната част. Успя да свали Каноние на земята, но само за секунди и след това съперникът му се окопити и не позволи да се стигне до предаване или граунд енд паунд.

С тази битка завърши интригуващата галавечер UFC Вегас 34.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.