Начало ММА Кейла Харисън каза, че съжалява, че няма да може да се бие с Аманда Нунеш

Кейла Харисън каза, че съжалява, че няма да може да се бие с Аманда Нунеш

Кейла Харисън каза, че съжалява, че няма да може да се бие с Аманда Нунеш
0

Пенсионирането на бившата шампионка в две категории на UFC, Аманда Нунеш, означава, че Кейла Харисън няма да успее да осъществи един от дълго желаните си боеве.

Харисън, двукратната олимпийска златна медалистка по джудо и двукратна шампионка на PFL за жени в лека категория, каза, че желанието и е да се бие с Нунес.

Нунеш, която държеше титлите на UFC за женски „петел“ и „перо“, реши да сложи край на своята кариера след като победи Ирен Алдана на UFC 289 през юни. Харисън винаги е желала да се изправи срещу признатата за най-добра жена в ММА, в историята, но загуби възможността за това съперничество.

Значи, аз съм щастлива за нея, ако тя е щастлива,“ каза Харисън на  ESPN. „Нямам никакво враждебно настроение към Аманда.

Винаги моето намерение, когато говоря за Аманда, е било: ‘Хей, ти си най-великата. Отнасям се с огромно уважение към теб, ценя те за това, което си постигнала, за това, което си направила. Моето намерение винаги е идвало от моето уважение. Няма да се преструвам, че не искам да се бия с нея.Не играя по такъв начин. Бих се изправила срещу баба ми, ако тя беше най-великата.“