Начало ММА Клариса Шийлдс подписа с ММА организация

Клариса Шийлдс подписа с ММА организация

Клариса Шийлдс подписа с ММА организация
0

Световната шампионка по бокс Клариса Шийлдс подписа договор с ММА веригата PFL. Двукратната медалистка от Олимпийски игри скоро ще направи транзиция към смесените боеве.

Тя е със статистика 10-0 при професионалистите и 77-1 при аматьорите.

Шийлдс е едва седмият човек, който държи едновременно поясите на WBA, WBC, IBF, и WBO в категорията си по едно и също време. Напоследък се оплаква от липсата на противници, тъй като конкуренцията отказва да излезе срещу нея на ринга.

Клариса няколко пъти намекваше за подобна стъпка.

Очаква се тя да продължи да се бие и в двете дисциплини паралелно. Неведнъж беше спрягана за съперник на Аманда Нунеш или Крис Сайборг, но в боксов мач. За да стигне до най-големите имена в октагона, първо ще трябва да запише няколко победи.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.