Начало Бокс Шестима родни боксьори влизат в битки за финали на Европейското (ВИДЕО)

Шестима родни боксьори влизат в битки за финали на Европейското (ВИДЕО)

Шестима родни боксьори влизат в битки за финали на Европейското (ВИДЕО)
0

Силно родно присъствие ще има и в днешния 7-и ден на Европейското първенство по бокс за юноши и девойки, домакин на което е София. Шест български боксьори ще се борят за място на големите финали в своите категории.

Пръв от българите на ринга ще се качи Тони Сотиров. Той ще спори с Джоузеф Палм от Естония за място на големия финал в категория до 60 кг. Срещата е последна (12) за деня от следобедната сесия, която стартира в 14.00 часа.

Останалите ни боксьори ще стартират във вечерната сесия. Тя ще започне в 17.00 часа.

В трети сблъсък за вечерта ще видим Емил Кръстев. Нашенецът ще боксира срещу Сергей Колденков от Русия в първия полуфинал при 66-килограмовите.

В шестия сблъсък за деня на ринга ще се качи Серги Владойану. Негова пречка за полуфиналите в категория до 70 кг. ще бъде молдовецът Андрей Редца.

Нов българо-руски полуфинал ни очаква в осмия сблъсък за вечерта. Той ще противопостави Стелиан Страхилов и Исмаил Магомадов, а срещата е в категория до 75 кг.

Третият сблъсък за деня, противопоставящ България и Русия ще бъде вторият полуфинал при 80-килограмовите. Сблъсъкът е под номер 10 за вечерта, а в него ще видим Георги Стоянов срещу Данийл Туктубаев.

Последен от родните участници в днешния ден, на ринга в София ще се качи Кирил Борисов. Нашенецът и молдовецът Николай Бурдуя ще закрият програмата за деня със сблъсък в категория над 80 кг.

Надпреварата в София може да проследите „на живо“ ТУК.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.