Начало Бокс Джейк Пол: Аз ще съм новият Мейуедър

Джейк Пол: Аз ще съм новият Мейуедър

Джейк Пол: Аз ще съм новият Мейуедър
0

Влогърът Джейк Пол е уверен в бъдещето си на професионален боксьор. YouTube звездата нокаутира брутално бившото величие от НБА Нейт Робинсън.

Двамата бяха част от един от подгряващите мачове на демонстративното шоу между Майк Тайсън и Рой Джоунс-младши.

След успеха си Пол не остана съвсем здраво стъпил на земята.

„Целта ми е да покажа на света, че мога да съм професионален боксьор и съм тук да остана“, коментира Джейк Пол.

„Когато ми дадете тези ръкавици от 10 унции, мога да удрям зловещо. Аз съм алфа куче. Когато пичовете от ММА влязат на ринга срещу мен, ще разберат, че съм проблемно дете. Тук съм да правя милиони долари и да разбия платените гледания (pay-per-view).“

„Ще съм една от най-големите звезди – новият Флойд Мейуедър.“

На професионалния ринг влогърът вече има два успеха.

„Вече мога да се похваля с две отлични победи. Имам имение за осем милиона долара в Калабасас. Не съм бил в него от шест месеца, защото тренирам здраво в Лас Вегас. Не съм се прибирал вкъщи и влагам цялото си сърце в бокса. Винаги съм се борил за всичко в живота си – хората ме мразят, но не знаят нищо. Нека си коментират“, споделя Джейк Пол.

„Все още не съм показал уменията си. Искам да се бия възможно най-скоро. Ще циментирам името си на върха“, закани се YouTube звездата.

Майк Тайсън: Хора като Джейк Пол връщат интереса към бокса

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.