Начало Видео Когато ММА бойците предлагат брак в клетката (ВИДЕО)

Когато ММА бойците предлагат брак в клетката (ВИДЕО)

Когато ММА бойците предлагат брак в клетката (ВИДЕО)
0

ММА бойците са корави мъже, но не винаги са онези брутални типове, за които повечето хора ги мисля. Те, както и всички останали хора, са чувствителни и имат своите слабости. Често слабостта им е жена.

И за да покажат любовта си към дадената жена, често дори предлагат брак в самата клетка.

Ето седем от най-добрите предложения за брак в октагона:

Александър Густафсон
През май 2017 г. Густафсон се бие в родината си Швеция на турнира UFC Fight Night 109. Бившият претендент за титлата на UFC имаше тежък мач срещу бившия претендент Глоувър Тейшейра, но въпреки това успя да нокаутира бразилеца в петия рунд. В края на мача Густафсон, както подобава в такива случаи, падна на едно коляно и предложи брак на приятелката си Моа Антония. Моа, която по това време вече бе дарила ММА звездата с дете, отговори с твърдо „ДА“.

Бенсън Хендерсън
През април 2013 г., в шоуто UFC на Fox 7, Хендерсън защити за трети път титлата си в лека категория и запази колана си, побеждавайки бившия шампион на Белатор Гилбърт Мелендес. Неговата приятелка Мария Магана веднага получи предложение за брак и се съгласи, а Хендерсън загуби от Антъни Петис в следващия двубой, с което и титлата.

Алекс Никълсън
Не толкова известен, колкото предишните двама бойци, Никълсън се би през февруари 2016 г. на UFC Fight Night 82 и загуби във втори рунд от Миша Циркунов. Малко преди двубоя той предложи брак на приятелката си Хана, която отговори положително на един от най-важните въпроси в живота. На следващата година Никълсън напусна UFC с рекорд 1-3.

Брайън Бейкър
През май 2011 година Бейкър участва в Bellator 43, където успя да нокаутира Джо Ригс през втория рунд. Боецът веднага реши да предложи на приятелката си и тя беше щастлива да чуе тези думи. Две години по-късно Бейкър ще сложи край на кариерата си.

Джон Адахар
През септември 2018 г. малко известният филипинец Адазар се бори в родината си на турнира на URCC с бразилеца Афонсън Селсо за свободната титла в средна категория. Във втория кръг местният боец ​​нокаутира своя противник. С колан на кръста той изигра малка сценка – престори се, че не се чувства добре, свлече се на земята, а приятелката му веднага се качи да види как е. Докато тя гледаше с изплашена физиономия, той предложи брак.

Роландо Ди
Друг боец ​​от Филипините също отбеляза подобен акт. Роландо Ди е известен с участието си в лека категория на UFC през 2017-2018 г., но загуби три от четири мача и напусна промоция №1. През октомври 2019 г. той се бори на турнира на ОАЕ Warriors 8 в Абу Даби (ОАЕ), където беше нокаутиран в първия кръг от известен кореец До Кио Лий. Това обаче не попречи на Роландо да предложи брак на приятелката си и да се ожени за нея.

Николай Алексахин
Подобно нещо се случи и в Русия. През май 2019 г. в Челябинск боецът в полутежка категория Алексахин победи Йонавин Уеб с единодушно решение. След двубоя Николай повика бъдещата си съпруга Карина в клетка и сложи сватбен пръстен на ръката ѝ.