Начало ММА Колби подкрепя Уудли в битката с Джейк Пол
0

Колби подкрепя Уудли в битката с Джейк Пол

Колби подкрепя Уудли в битката с Джейк Пол
0

Колби Ковингтън е категоричен, че бившият му съперник Тайрън Уудли ще нокаутира Джейк Пол в предстоящата битка между двамата на 29-и август.

„Мисля, че Тайрън може да пласира нокаутиращ удар и да свърши работата“, заяви бившият претендент за титла при 77-килограмовите в UFC пред bjpenn.com.

Според американецът, Пол е бил „разкрит, че не струва“ по време на тренировка, в която са участвали съотборници на Ковингтън и Джейк Пол. Той допълва, че съотборниците му са доминирали категорично YouTube звездата и са доказали, че влогърът не може да се справи срещу елитна конкуренция.

„Съотборниците ми ми споделиха една и съща информация – те са доказали, че Пол не струва и са го накарали да изглежда жалко. Разбира се, записването на спарингите не е било позволено и Джейк никога не е поканил някое от тези момчета отново. Той иска само и единствено да нокаутира деца, за да поддържа егото си“, допълва Ковингтън.

„Не иска никой да го натиска в залата, защото той не е истински боец. Той е една малка звезда на Дисни“

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".