Начало ММА Тиаго Сантош ще оперира и двете колена

Тиаго Сантош ще оперира и двете колена

Тиаго Сантош ще оперира и двете колена
0

Тиаго Сантош (21-7) може и да не спечели шампионския си сблъсък с Джон Джоунс (25-1) на UFC 239, но представянето на бразилеца не остана незабелязано и мнозина фенове и специалисти се обединиха около тезата, че „Чукът“ заслужава втори шанс.

Снимка: БТА

Той обаче може и да се отложи за дълго време, защото днес стана ясно, че освен лявото коляно, Сантош ще трябва да оперира и дясното си. Преди дни стана известно, че 35-годишният боец се е подложил на хирургическа интервенция именно на дясното коляно преди срещата с „Боунс“, а по време на самия мач Тиаго контузи всичко възможно и в лявото си коляно.

Въпреки че движенията на претендента бяха сериозно ограничени в началото на втория рунд, той продължи двубоя докрай и според единия от съдиите край клетката дори спечели двубоя.

„Вече бях наясно, че ще оперирам едното коляно, но докторът погледна отново дясното и ми съобщи, че менискусът ми там също е за операция“, заяви „Марета“.

Снимка: БТА

На въпрос как Сантош е успял да изкара 25 минути в Октагона с две разбити колена, медицинското лице отговори така :

„Това в никакъв случай не е нормално, изкарал е цял мач заради психиката си. Аз нямам научно обяснение или отговор“, сподели хирургът, което днес ще оперира южноамериканеца в Лос Анджелис.

тагове: