Начало ММА Конър е спечелил по $1 милион на 7 секунди
0

Конър е спечелил по $1 милион на 7 секунди

Конър е спечелил по $1 милион на 7 секунди
0

Най-голямата звезда на UFC и един от най-успешните спортисти изобщо в света – Конър Макгрегър печели по 1 милион долара на всеки 7 секунди, в които е участвал в спортно събитие през миналата година. Това показва проучване на една от онлайн заложните компании.

Статистиката сочи, че „Ноториъс“ е заработил 22 милиона долара от мача си с Дъстин Порие през януари 2021 година. Тогава той загуби за 2 минути и 32 секунди срещу „Диаманта“, но се уточнява, че в тази графа не влиза сблъсъка им през лятото. Тогава срещата бе прекратена в края на първия рунд, след като Конър счупи левия си глезен. Следователно не се отчитат и парите, които той е заработил за това си участие.

В първите 25 спортисти, които са посочени във въпросната класация, има само още един участник от бойната сцена. Веднага след Конър, на втора позиция, застава Канело Алварес. Мексиканската суперзвезда и световен шампион в супер средна категория на боксовия ринг, е престоял 72 минути на сцената. Това му е донесло 32 милиона долара, което прави по 444 хиляди на минута, или по 1 милион на всеки 135 секунди. За този период той се справи последователно с Авни Йълдъръм, Били Джо Сондърс и Кейлъб Плант.

Топ 10 в класацията се допълва само от състезатели от НФЛ. Третата позиция е за футболиста на Далас Каубойс – Дак Прескът, който е заработил 97.5 милиона долара за 300 минути, което прави по 325 хиляди долара на минута.