Начало ММА Конър и Гарбрандт споделят еднакво мнение за хванатия с допинг Дилашоу
0

Конър и Гарбрандт споделят еднакво мнение за хванатия с допинг Дилашоу

Конър и Гарбрандт споделят еднакво мнение за хванатия с допинг Дилашоу
0

Ирландската ММА звезда Конър Макгрегър и бившият шампион в категория петел Коди Габрандт застанаха на една и съща страна в случая с хванатия с допинг Ти Джей Дилашоу.

По-рано днес стана ясно, че Дилашоу ще бъде лишен от състезателните си права за 2 години, тъй като в негова допинг проба бяха открити следи от еритропоетин (ЕПО). Победеният на два пъти от бившия член на Team Alpha Male, Коди Гарбрандт, не пропусна да коментира това в социалните мрежи и написа в Туитър, че единствените му загуби са дошли от бойци, които са хванати с допинг, и че той винаги ще стои далеч от забранени в спорта вещества. Боецът добави, че вярата в самия него и уважението към спорта не биха му позволили да извърши подобно нещо.

Ето как коментира това Конър Макгрегър, който преди време се беше сблъскал с Коди по време на снимките на пореден сезон от реалити предаването The Ultimate Fighter:

„Респект, Коди! Лоялността, която показа към отбора ти и Урая в онзи съдбовен ден в залата на The Ultimate Fighter, завинаги ще бъде помнена от мен! Наслаждавай се на този момент и на върнатите ти победи! Чист и непобеден!“, коментира бившият шампион в две дивизии на UFC.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".