Начало Бокс Ломаченко за следващия си двубой: Искам да покажа стила „Лома“

Ломаченко за следващия си двубой: Искам да покажа стила „Лома“

Ломаченко за следващия си двубой: Искам да покажа стила „Лома“
0

Шампионът в три категории Василий Ломаченко се цели към обединяване на световните титли в професионалния бокс, но това не означава че гледа по-далеч от препятствието пред него този петък. Олимпийският шампион по аматьорски бокс ще се изправи срещу Антъни Крола в Лос Анджелис, а в интервю пред ESPN сподели, че не подценява английския боксьор.

„Има много голям опит и много добра защита. За мен е важно да покажа стила си – Стила „Лома“. Това е. Винаги се фокусирам върху съперниците си. Крола е опасен, не е за подценяване“, заяви Ломаченко.

Крола е считан за категоричен аутсайдер според боксовите специалисти, а коефициентите за победа на британецът варират между 17.0 и 19.0 при световните букмейкъри. Украинският шампион бе задължен да защити WBA титлата си срещу боеца от Албиона, тъй като шампионът на IBF Ричард Комни се контузи и двубоят между двамата носители на пояси пропадна.

Ето какво се случва, когато Василий покаже стила „Лома“:

Източник: ESPN.Com

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".