Начало Бокс Ломаченко вече е представител на Филип Плейн

Ломаченко вече е представител на Филип Плейн

Ломаченко вече е представител на Филип Плейн
0

Да си един от най-добрите професионални боксьори със сигурност отваря много врати.

Олимпийският шампион по аматьорски бокс и настоящ хегемон в леките категории на професионалния бокс, Василий Ломаченко, официално вече е  първият посланик на бранда „Billionaire“, който е създаден от световния моден гигант Philip Plein.

Брандът е основан през 2005-та и според думите на Forbes е направен за успешните, уверени мъже, които очакват най-доброто от живота. Дрехите не „Billionaire“ се изработват в Италия и имат софистициран и уникален стил. Магазините на бранда са локализирани в Лондон, Милано, Москва, Дубай и Йоханесбург.

„Огромна чест и отговорност е да бъда посланик на „Billionaire“. Брандът има бруталност, сила и кураж и това ни обеиднява. Винаги се целя нависоко и искам да бъда по-добър, както и „Billionaite“. Като най-добрият боксьор, избирам най-добрия бранд. „, споделя украинецът.

Самият Филип Плейн разказа пред Forbes за общото между бранда му и Василий:

„Василий е краля на бокса и е пример за джентълмен, който е постигнал всичко сам с непримирима целеустременост. Затова с „Billionaire“ си приличат“

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.