Начало ММА Конър и Серони без грешка на кантара (ВИДЕО)

Конър и Серони без грешка на кантара (ВИДЕО)

Конър и Серони без грешка на кантара (ВИДЕО)
0

Конър Макгрегър и Доналд Серони демонстрираха чудесна форма на кантара преди UFC 246. Двамата нямаха нужда да свалят килограми, защото битката им е в полусредна категория. Трансформацията на ирландеца за завръщането му в клетката е завършена и дори изглежда доста масивен.

На претеглянето зрелищните нокаутьори заковаха по 77,1 кг.

Традиционната церемония преди всяка бойна гала се проведе в популярен хотел в Лас Вегас. На нея присъстваха репортери, фотографи и фенове.

При появата на Макгрегър залата притаи дъх, а след обявяването на килограмите му множеството възкликна в един глас. Радостни възгласи почти липсваха за премерването на „Каубоя“. Следете мача на живо неделя сутрин с Boec.BG.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.