Начало ММА Конър и „Каубоя“ с рекордни хонорари за UFC 246

Конър и „Каубоя“ с рекордни хонорари за UFC 246

Конър и „Каубоя“ с рекордни хонорари за UFC 246
0

Остава по-малко от седмица до може би най-значимото събитие в света на смесените бойни изкуства в последно време – завръщането на Конър МакГрегър.

Тази неделя сутрин (българско време) „Всеизвестния“ ще се изправи срещу друг голям любимец на публиката – Доналд Серони. Двамата ще премерят сили в главното събитие на UFC 246 в Лас Вегас, а събитието ще бъде историческо не само за феновете, но и за самите бойци.

Вчера уебсайтът www.essentiallysports.com разкри сумите, срещу които ще се подпишат 30-годишния ирландец и 36-годишния американец.

МакГрегър, който не е участвал в официален ММА мач от октомври 2018-та, ще заработи $5 000 000, като в това число не влизат приходите от договора му с „Reebok“, продажбите на „Pay-Per-View“ и евентуален бонус за представянето му.

Досега най-голямата „заплата“ за свой мач МакГрегър получи именно в последния си дуел срещу Хабиб Нурмагомедов – $3 000 000.

Повече от доволен може да е и опонентът на ирландеца – Доналд Серони.

Каубоя“ ще заработи $2 000 000, като към тази сума отново не влизат евентуалните бонуси. Въпреки че ще вземе три милиона по-малко от Конър, това ще е рекорден хонорар за ветерана, който по принцип прибира далеч по-скромни суми от тази.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.