Начало ММА Конър Макгрегър заяви, че тежи колкото Анди Руиз

Конър Макгрегър заяви, че тежи колкото Анди Руиз

Конър Макгрегър заяви, че тежи колкото Анди Руиз
0

Конър Макгрегър продължава да буни духовете около своята физическа форма. След като счупи глезена си при последната си проява в октагона, ирландецът започна да качва мускулна маса и в момента е в своя пик. Във вчерашна изява в Instagram профила си, той стигна дотам, че да обяви тегло от 120кг. – колкото беше Анди Руиз в последния си мач.

Не е ясно доколко сериозен беше в твърдението си ирландецът, но дори и шепата хора, вярващи, че той не ползва забранени от допинг агенциите препарати.

Преди време от Американската Анти Допинг Комисия (USADA) дори обясниха публично защо не тестват Макгрегър, което беше прецедент в историята ѝ. Предвид правилата на комисията, даден атлет трябва да бъде тестван шест месеца и да даде няколко отрицателни проби, преди да се завърне в октагона.

От клипове не можем да преценим колко наистина тежи в момента суперзвездата на UFC, но едно е ясно – изглежда доста по-едър от мачовете си с Нейт Диаз и Доналд Серони, в полусредна категория (78+) кг., което обикновено е и неговото предсъстезателно тегло.

С оглед на фото и видеоматериалите, както и на правилата на допинг ченгетата, можем смело да заявим, че едва ли ще видим Конър обратно в клетката преди април-май 2023г.