Начало ММА Конър: Никога няма да се откажа
0

Конър: Никога няма да се откажа

Конър: Никога няма да се откажа
0

Конър Макгрегър не възнамерява да слага край на кариерата си в близко бъдеще, макар да го направи на няколко пъти през последните години.

Ирландската звезда на UFC обясни, че е вземал това решение под въздействието на емоциите от невъзможността да си уреди двубой, но сега е щастлив отново да се бие. Макгрегър ще се изправи срещу Дъстин Порие този уикенд в първия си мач след светкавичната победа за 40 секунди над Доналд Серони точно преди година. Двубоят от “Бойния остров” ще можете да следите на boec.bg.

“Сигурно никога няма да се откажа, честно казано. Ще продължавам да се бия още дълго, дълго време. Със сигурност човек казва нещо от яд, когато се опитва да уреди такива събития. Опитваш се да направиш нещо, но нищо не се случва. Чувствах се сякаш са ме оставили настрана. Ако ми бяха дали още 1-2 възможности през тази година, не само уменията и скоростта ми щяха да са в много по-добра форма, но и щях да съм с 800 милиона долара по-богат, със сигурност го казах от яд. Миналото си е минало. Сега съм в чудесен период. Сякаш махнах това, което ми тежеше в гърдите, но беше реципрочно – аз се завърнах, но и другата страна се завърна. Чувствам се чудесно и се вълнувам, че сме тук заедно. Фокусирани сме върху позитивната страна и бъдещето”, каза Макгрегър пред ESPN.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.