Начало ММА Конър отлага за март битката с Ал Форън
0

Конър отлага за март битката с Ал Форън

Конър отлага за март битката с Ал Форън
0

Голямата звезда на UFC Конър Макгрегър отлага за март месец двубоя си с Ал Форън. Бившият световен шампион в две категории в октагона и комедиантът планират мач с инвалидни колички. Те трябваше да се срещнат през декември в Галуей, но това няма да се случи.

Официалната причина за промяната на датата е свързана с ограничения във времето. Това обяви Форън на своята страница в социалните мрежи.

Поради ограничения във времето благотворителният ми мач с Конър Макгрегър бе отложен за март месец. Това ще ми даде повече време, за да мога поне да разбера какви точно са правилата на бойните изкуства. Ще се видим през март, Конър”, написа Ал Форън.

Конър пък побърза да отговори на съобщението. „Изглежда някой, там горе, се грижи за теб Ал. Господ да ви благослови приятели, уведомете ме кога ще бъдете готови, защото съм тук и ви чакам”, написа „Ноториъс”.

Ирландецът вече е почти възстановен от счупването на левия му глезен през лятото на мача с Дъстин Порие. Очаква се той да се завърне в октагона в началото на следващата година, като плановете са това да се случи през февруари.