Начало ММА Контузия отлага завръщането на Кевин Холанд в клетката
0

Контузия отлага завръщането на Кевин Холанд в клетката

Контузия отлага завръщането на Кевин Холанд в клетката
0

Реваншът между ММА бойците Кевин Холанд и Кайл Даукаус бе отложен поради контузия. Това потвърди американската медия mmafighting.com, а по-късно и Даукаус потвърди в Twitter. Контузията е повалила Кевин Холанд.

Оздравявай и ще се видим през февруари. Преди това имам да свърша малко работа„, Даукаус написа с послание към Холанд.

Към момента UFC търси заместник на Кевин. Все още няма повече детайли около контузията му, но е сигурно, че той няма да бъде възстановен напълно до 13-и ноември, когато трябваше да премерят сили с Кайл. В последната му битка в клетката той се изправи именно срещу Даукаус, но двубоят бе прекратен заради нелеп инцидент. Двамата бойци удариха главите си една в друга още в първия рунд, което доведе до това Холанд да падне на земята. Реферът на битката Дан Мирагльота видя сблъсъка, но не спря битката и така секунди по-късно Даукаус откаса Холанд със задушаваща техника. Битката след това бе обявена за „несъстояла се“, а само три дни по-късно двамата се съгласиха на реванш.

Събитието на UFC на 13-и ноември ще бъде оглавено от бившия шампион в категория „перо“ Макс Холоуей и Яир Родригес. Галавечерта ще се състои в „APEX“ центъра на UFC в Лас Вегас.

тагове:
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".