Начало ММА Кормие разкъса Конър заради изцепката с бащата на Хабиб
0

Кормие разкъса Конър заради изцепката с бащата на Хабиб

Кормие разкъса Конър заради изцепката с бащата на Хабиб
0

Войната на легендите в UFC продължава. Броени дни, след като Конър Макгрегър се изцепи доста грозно в социалните мрежи за бащата на Хабиб Нурмагомедов, той бе на свой ред нападнат от друго величие в октагона – Даниел Кормие. Ди Си защити своя приятел и бивш съотборник в АКА, като на свой ред отправи сериозни критики към ирландеца и неговите сподръжници.

Припомняме, че след загубата на Конър от Дъстин Порие, Хабиб написа в социалните мрежи „Доброто винаги побеждава злото.” Макгрегър обаче не му остана длъжен и отговори с доста по-брутален коментар. По повод годишнината от кончината на Абдулманап Нурмагомедов, той написа „Covid е доброто и бащата е злото?”, а малко след това изтри публикацията.

Макар и да я премахна като съдържание, тя остана в съзнанието на мнозина. Сред които и Кормие. „Разбирам, че те имат вражда и Конър се опита да провокира реакция. Но това отиде твърде далеч. Дотам, че звъннах на Хабиб, за да проверя как е. предвид че и той реално няма какво да направи по въпроса. Ще трябва да го преглътне”, каза Даниел пред ESPN.

А относно поведението на Макгрегър, той добави: „Когато той направи нещо подобно ми е трудно да повярвам, че има огромна маса от хора, които подкрепят действията му и го следват. Смятам, че с написаното за Хабиб, както и с провокацията срещу жената на Дъстин, той просто отиде твърде далеч”.

Даниел Кормие има защо да критикува действията и поведението на Конър Макгрегър в последно време