Начало ММА MMA мениджър отрича потенциален двубой Конър Макгрегър-Хорхе Масвидал
0

MMA мениджър отрича потенциален двубой Конър Макгрегър-Хорхе Масвидал

MMA мениджър отрича потенциален двубой Конър Макгрегър-Хорхе Масвидал
0

Шансовете да видим двубой между две супер звезди в ММА, Конър Макгрегър и Хорхе Масвидал, стават все по-малки. Това стана ясно след публикация на мениджъра на Масвидал Малки Кава в Twitter.

„Хора, спрете с това. Масвидал е прекалено голям за Конър. Затова Дейна Уайт не иска този двубой“, написа ММА мениджърът.

В последните години Макгрегър се е изявявал не само в категориите „перо“ и „лека“, но и в „полусредна“. Там той има една победа срещу Доналд Серони с нокаут в първия рунд и една загуба от Нейт Диаз със събмишън.

Масвидал и Макгрегър нямаха най-добрите резултати в последните си изяви в клетката. Хорхе бе нокаутиран от шампиона при 77-килограмовите Камару Усман, а ирландецът е в серия от две поражения, които бяха допуснати в двубои срещу Дъстин Порие. Към момента и двамата нямат насрочени двубои.

Конър ще се нуждае от 6-месечно възстановяване след счупването на крака му в последната му среща. Пред него остават опцията за реванш с Порие, което е и най-предпочитаният вариант за Дейна Уайт. Спряганите опоненти за Масвидал за Джилбърт Бърнс, Леон Едуардс, или реванш с Нейт Диаз.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".