Начало ММА Коста: Бях пиян на мача с Адесаня
0

Коста: Бях пиян на мача с Адесаня

Коста: Бях пиян на мача с Адесаня
0

Пауло Коста разкри неподозирана причина, която е изиграла ключова роля за загуба в най-големия му мач в ММА – този за титлата в средна категория срещу Израел Адесаня.

През септември миналата година той отстъпи с нокаут във втория рунд, като сега посочи липсата на сън преди двубоя като една от причините за този резултат. Половин година след сблъсъка в Абу Даби, “Борачиня” призна, че е изпил бутилка вино, за да успее да заспи вечерта преди мача.

“Бях малко пиян, когато се бих, може би имах махмурлук. Не можех да заспя заради крампите в краката. Не забравяйте, че мачът беше в 9:00 часа сутринта местно време. Трябваше да стана в 5:00 часа, да разтегна, да бинтовам ръцете си. От UFC ни казаха да станем в 5:00 часа сутринта и да отидем да се бием. Не успях да заспя до 2:30 часа. Това си беше моя грешка и не обвинявам никого, аз реших да постъпя така. Но го направих, за да заспя, бях буден ото 24 часа, изпих виното, прекалено много вино, за да припадна. Пих една чаша, но не помогна. Две – пак не помогна. Половината бутилка – нищо. И накрая изпих цялата”, призна Коста.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.