Начало ММА Коста е билетът на Чимаев към титлата, според Кормие

Коста е билетът на Чимаев към титлата, според Кормие

Коста е билетът на Чимаев към титлата, според Кормие
0

Хамзат Чимаев е може би най-добрият боец в UFC, който все още не е имал шанс да се бие за титлата, в която и да е категория. Срещата му с Пауло Коста обаче би могла да е билетът към подобен мач, според Даниел Кормие.

Не разбирам, защо никой не се би с Хамзат Чимаев от онзи мач с Кевин Холанд насам. Със сигурност има повече информация тук, отколкото ни е известна. Може да се опитам да се разровя и да разбера, но сега ще се бие с Пауло Коста. Ако го победи, той ще си заслужи бой за титлата на 84 кг. Не мисля, че някой би могъл да го оспори. Не вярвам, че победа над Гилбърт Бърнс и сега над Пауло Коста, не би могла да ти осигури шанс за пояса. Това те превръща в претендент №1 срещу Израел Адесаня или Дрикъс Ду Плесис“, каза „Ди Си“ в своя YouTube канал.

Теориите за ниската активност на шведа са много. Най-достоверните са, че съперниците му провалят мачовете преди да са започнали или Антидопинговата комисия му е наложила наказание, което се държи в тайна от UFC.

Сега изглежда всичко е наред, защото имаме официално потвърждение, че двамата с Пауло Коста ще премерят сили на UFC 294 през есента.