Начало ММА Коста: Корона за мен е бира

Коста: Корона за мен е бира

Коста: Корона за мен е бира
0

Звездата на UFC Пауло Коста не се тревожи особено за глобалната пандемия с новия вид коронавирус. Претендентът в средна категория на няколко пъти беше порицан, че продължава да дава уроци на деца и не взима предпазни мерки.

„Ние всички сме роботи. Преживях PT (бразилска лява партия). За мен Корона е само бира“, сподели боецът в социалните мрежи.

„Знаехме за пандемията и рисковете от COVID-19 още през декември, но продължихте да рекламирате карнавала. Знам колко много пари изкарвате от него и затова го правите. Усещам политическите игри“, допълни Коста.

В отговор на препоръките да стои повече вкъщи и да приеме ситуацията насериозно той добави: „Никога не съм казвал на никого да бъде непредпазлив. Майка ми не е стара и е здрава. Грижа се добре за семейството си, ако вашето не е добре – стойте си вкъщи“, завърши странното си изказване Пауло Коста.

Към момента в Бразилия има 904 потвърдени случая на заразата.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.