Начало ММА Ковингтън иска да е шампион в UFC и кеча едновременно

Ковингтън иска да е шампион в UFC и кеча едновременно

Ковингтън иска да е шампион в UFC и кеча едновременно
0

Колби Ковингтън се радва на все по-широка популярност сред сънародниците си в Америка. Боецът от UFC допълнително изстреля рейтинга си в космоса с категоричната победа над легендарния Роби Лоулър.

Сега се е устремил към титлата в полутежка категория и битка с Камару Усман. Но малцина очакваха Колби да заговори за възможността да стане обединителен шампион на UFC И WWE – Световната федерация по кеч:

„Вярно е, вярно е! Тепърва ММА хората ще разберат, че по този начин разгръщаме бизнеса. Брок Леснър вече го стори – всички видяхте колко успешен беше и в двете федерации“, заяви Ковингтън.

След това се отблагодари на Кърт Енгъл.

„Големите благодарности са за Кърт, който ми позволи да изляза на неговата песен. Боби Лейшли го помоли, затова няма как да пропусна и Боби. Всички вие сте страхотни, скоро ще разговарям и с Винс Макмеън. Ще държа на едното рамо колана на UFC, а на другото този на UFC. Ще съм шампион в двата спорта“, развълнува се фенът на Доналд Тръмп.

Очаква се реакция от страна на Дейна Уайт.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.