Начало Други Ивет Горанова и Радослав Панталеев подкрепят „Спорт на открито“

Ивет Горанова и Радослав Панталеев подкрепят „Спорт на открито“

Ивет Горанова и Радослав Панталеев подкрепят „Спорт на открито“
0

Най-добрата ни олимпийска каратистка Ивет Горанова и боксьорът Радослав Панталеев ще участват в инициатива за популяризиране на спорта в Долна Митрополия.

„Спорт на открито“ цели да покаже на младите хора, че свободното време може да се осмисли по още един полезен и забавен начин.

Събитието ще се проведе на 10 август по инициатива на Пламен Бончев – състезател по борба и жител на Долна Митрополия, с подкрепата на Общинска администрация Долна Митрополия.

Успели спортисти и треньори свързани с града са поканени, сред които: Ивет Горанова – карате, Радослава Пантелеев – бокс, Яна Димитрова – борба, Кристиян Христов – футбол, Цветан Сирашки, Николай Дзезов, Емилиян Георгиев – борба, Камен Пенчев – кик-бокс. Треньори – Пламен Татолов и Момчил Сирашки.

„Каним любителите на спорта да се присъединят към събитието, да подкрепят младите хора, тяхната упоритост и всеотдайност. То ще се проведе в New Town Centre – Долна Митрополия на 10.08.2019 от 18:00 часа“, съобщават от местната управа.

Ивет Горанова и Полина Галинова награждават победителите в благотворителен мач
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.