Начало ММА Ковингтън: Камару цял живот е на допинг
0

Ковингтън: Камару цял живот е на допинг

Ковингтън: Камару цял живот е на допинг
0

Претендент номер 1 за титлата в полусредна категория Колби Ковингтън не планира да остави Камару Усман да изкара всички пет рунда в предстоящата им битка.


Битката ще приключи, преди да е започнала. Не мисля, че Усман ще премине пет рунда. Всъщност няма да издържи дори три. Мисля, че в третия ще го довърша. Ако не беше симулирал, това щеше да се случи в първата битка, но това вече няма да работи за него. Този път съм изпълнен с енергия и не се съмнявам, че ще го довърша предсрочно„, каза Ковингтън.

Той е убеден, че шампионът на UFC използва незаконни вещества, но не се притеснява от това.


Той е на допинг през цялата си кариера. Това е очевидно – има химически дисбаланс, с пъпки по гърба и лицето. Вие сте 35-годишен мъж – не трябва да имате акне, вече не сте тийнейджър. Той е на EPO. Това ми го казаха бившите му съотборници и момчетата, с които той се би в колежа. Всички казват едно и също нещо, но това не ме притеснява. Бях в клетка с него и знам какво може да предложи, така че няма да му помогне.

Съдбата не може да бъде спряна – Колби Ковингтън ще стане шампион на UFC в полусредна категория на 6 ноември!„, обяви претендентът.