Начало ММА Ковингтън се заяде с Овърийм и го обвини, че взима допинг
0

Ковингтън се заяде с Овърийм и го обвини, че взима допинг

Ковингтън се заяде с Овърийм и го обвини, че взима допинг
0

Бившият претендент за титлата в полусредна категория на UFC, Колби Ковингтън, си позволи да се заяде с много по-голям и тежък опонент от него. Той публикува в Twitter обръщение към последователите си, което също така и уронваше престижа на Алистър Овърийм като боец. Публикацията се появи преди последното събитие на UFC в Джаксънвил, Флорида.

„Звездите са се наредили в Джаксънвил тази вечер и можем да направим пари от това. Ще заложим за Америка срещу използващия стероиди холандец Уберийм (подигравателно за Овърийм). Стимулирайте икономиката ни и заложете на Уолт Харис“, призова Ковингтън.

Заложилите своите пари за Уолт Харис със сигурност в момента не са много щастливи от тази своя постъпка, тъй като Овърийм победи с ТКО във втория рунд в главната битка на събитието UFC on ESPN 8. Уолт Харис имаше своя шанс през първия рунд, но не успя да приключи двубоя и бившият шампион на К-1 успя да обърне хода на събитията.

 

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".