Начало ММА Ковингтън: Ще блъскам главата на Масвидал на улицата
0

Ковингтън: Ще блъскам главата на Масвидал на улицата

Ковингтън: Ще блъскам главата на Масвидал на улицата
0

Колби Ковингтън и Хорхе Масвидал бяха първи приятели, но изведнъж дружбата им секна. Дори има няколко словестни нападки между тях. Сега бившият временен шампион в полутежка категория коментира какво се е случило.

„Със сигурност ще се бия с Юда. Нищо не е приключило. Ако го видя на улицата ще стане лошо за него. Ще блъскам главата му в бетона, обещавам ви!„, започна Ковингтън.

„Той знае това, дълбоко в себе си знае. Иска да получи чек за нашата битка, защото ще трябва да плаща медицински сметки. Освен това, ако се бием на улицата, ще му блъскам главата в земята и никога няма да бъде пак същия.

Масвидал твърди, че е един от най-добрите в света, но беше пребит от Мая, от Стивън Томпсън. Не иска да се бие, а чака Конър Макгрегър. Но Конър няма нужда от него“, продължи Колби.

Хорхе е фалшиво лайно. Обърна ми гръб заради парите и заради мениджърите си. Хората ще научат истината за него, той скоро ще бъде изложен. Когато се бием, ще ви разкажа всичко за него. Дотогава той просто ще продължи да бъде фалшиво лайно“, завърши Ковингтън.