Начало ММА Дейна Уайт се мести да живее на „Бойния остров“

Дейна Уайт се мести да живее на „Бойния остров“

Дейна Уайт се мести да живее на „Бойния остров“
0

Все още не е ясно местоположението на „Бойния остров“, но бъдещата ММА арена продължава да е ежедневна тема за разговори. Президентът на UFC Дейна Уайт увери, че ще се премести да живее един месец на мистериозния проект.

„Хората са много заинтригувани от „Бойния остров“ и аз също“, сподели Уайт. „В момента приключваме строителната дейност и в края на юни всичко ще е готово. Ще проведем там три-четири събития в рамките на месец. Ще остана там целия месец юли.“

„Нямате идея колко човека на ден ме питат къде се намира. „Бойния остров“ стана тема №1 в нашите среди“, допълни Дейна Уайт. 

Новата локация ще улесни значително достъпа на чуждестранните бойци до топ ММА галавечерите. В момента в САЩ има сериозни ограничения заради пандемията от коронавирус.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.