Начало ММА Кутателадзе: Пимблет ще си плати – думите не изчезват

Кутателадзе: Пимблет ще си плати – думите не изчезват

Кутателадзе: Пимблет ще си плати – думите не изчезват
0

Гурам Кутателадзе и Пади Пимблет продължават словесната си война. Грузинецът изригна срещу младока заради тежките думи, които англичанинът изрече по адрес на него и сънародниците му.

Пади обиди сериозно Гурам с изказванията си против неговата националност.

„Начинът, по който говори – много ме обиди“, Кутеладзе сподели пред „ММА Джънки“.

„Бях в Бахрейн, където имаше проблеми с интернета. Вечерта успях да се свържа и имах 30-40 туита от този човек. Беше се нахвърлил върху мен и мениджъра ми Нима. Беше изсипал един куп обиди, става въпрос за отвратителни неща.“

Шампион на Cage Warriors подписа с UFC

„Говореше за Грузия, за моите хора, страна. За войната между Русия и Грузия, че сме заслужавали какво ни се е случило.“

„Много грузинци започнаха да му пишат, че не е шега работа да говори по този начин за национални катастрофи и смърт. Той изтри съобщенията си, но за мен трябва да внимаваш много какво говориш и да бъдеш отговорен. Когато става въпрос за страна, регион, религия, семейство – няма място за подобни изказвания. Да си изтриеш туитовете не означава, че никога не си го казал“, продължи Кутателадзе.

„Думите не изчезват!“

„Надявам се някой ден да го срещна в октагона и да го накарам да си плати за всичко, което изписа и поведението си“, завърши ММА боецът.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.