Начало Други Миро инкасира първа загуба в AEW (ВИДЕО)

Миро инкасира първа загуба в AEW (ВИДЕО)

Миро инкасира първа загуба в AEW (ВИДЕО)
0

Българската звезда в кеча – Мирослав Петров Барняшев, известен като „Русев“ от WWE и „Миро“ от AEW, допусна първо поражение в All Elite Wrestling.

Нашенецът беше заедно в отбор с Киб Сейбиън. Те се изправиха срещу Чък Тейлър и Ориндж Касиди на събитието AEW Dynamite 79, което се проведе в Джаксънвил, Флорида.

По време на сблъсъка, родният кечист получи множество удари с алуминиев капак на кофа, с прътове, както и с метално ограждение, което беше дело на Касиди и Тейлър. Това не го сломи, но на помощ на противниците на Миро и Сейбиън се притече и бившия шампион – Трент. Пловдивчанинът обаче сам свали и тримата.

Малко по-късно, именно влезлият с кола до ринга Трент направи копие на българина върху странично разположена маса. Това беше от решаващо значение, защото неутрализира Миро и Чък ТейлърЧъ разби друга маса, хвърляйки Киб Сейбиън, след което го и тушира.

Това беше едва първо поражение от 10 срещи за родния атлет в AEW. Хубавото е, че индивидуалната статистика на Миро не пострада.

Припомняме, че по време на карантинния период, предизвикан от световната пандемия от коронавирус, родната звезда в кеча, заедно с още около 30 кечисти бяха освободени от Световната федерация по кеч (WWE). Причината беше свиването на бюджета на компанията поради пандемията от COVID-19, която оказа сериозен натиск върху голям част от световната икономика, в това число и на WWE.

Малко след това, Мирослав Барняшев получи предлоцение и стана част от най-прогресиращата компания в развлекателния спорт – All Elite Wrestling (AEW).