Начало ММА Лео Меси на бойните спортове – ММА сензацията Хасбула, наби котката си (ВИДЕО)

Лео Меси на бойните спортове – ММА сензацията Хасбула, наби котката си (ВИДЕО)

Лео Меси на бойните спортове – ММА сензацията Хасбула, наби котката си (ВИДЕО)
0

Хасбула Магомедов предизвика гнева на своите фенове. Роденият в Дагестан посланик на UFC изкара гнева си върху любимата си котка – Барсик.

В интернет се появи видео, на което страдащият от генетично заболяване Хасбула тормози домашния любимец.

Той дърпа за ушите горкото животно, а след това му нанася и удари. На кадрите се чува как говори на руски, докато котката се свива от страх. Реакцията на неговите фенове не закъсня, като много от тях осъдиха действията му.

Хасбула е известен с прякора Мини Хабиб, тъй като е приятел с UFC иконата Хабиб Нурмагомедов. 20-годишен инфлуенсър се радва на огромна популярност в Tik Tok и Instagram, където има 7 милиона последователи.

Той е почитател на луксозния живот, като често може да бъде забелязан да се вози в скъпи коли и частни самолети. Наскоро посети и мач от НБА, съобщава btvsport.bg.

Защо Хасбула е толкова нисък? Отговорът на този въпрос е подобен на „каква е връзката между Хасбула и Лионел Меси“. Лекар наскоро публикува видео в TikTok, в което твърди, че руснакът страда от рядко генетично заболяване, наречено дефицит на растежен хормон – нарушение, което възниква, когато хипофизната жлеза в мозъка не произвежда достатъчно хормон на растежа – което е довело на неговия забавен растеж и странен му глас.

Лео Меси на бойните спортове – ММА сензацията Хасбула ще покорява и САЩ

тагове: