Начало ММА Сехудо за Стърлинг: Достоен е за… „Оскар“

Сехудо за Стърлинг: Достоен е за… „Оскар“

Сехудо за Стърлинг: Достоен е за… „Оскар“
0

Бившият двоен шампион на UFC Хенри Сехудо (в категории муха и петел) заяви, че е по-добър от Алджамейн Стърлинг.

Двамата оглавиха събитието UFC 288, което ще се проведе на 6 май в Ню Джърси и Стърлинг ще защитава титлата в категория петел.

„Той спечели колана с актьорска игра, достойна за „Оскар“. Постигна съдийски успех над Петр Ян. И след това не можа да се справи с Ти Джей Дилашоу, когото победих за 32 секунди. Отне му два проклети рудна, за да довърши едноръкия Дилашоу (б.р.: Ти Джей се би с контузия в рамото и издържа до средата на втория рунд).

Аз победих Деметриъс Джонсън, победих най-великия в категория петел за всички времена, Доминик Крус, победих пич, който беше хванат с допинг, сразих Марлон Мораеш. Победих всички тези момчета„, каза Сехудо, цитиран от mmajunkie.

Сехудо иска Двалишвили, ако Стърлинг опита да провали битката им (ВИДЕО)

Той е с рекорд 16-2 в ММА и е в серия от 6 поредни победи. Сехудо печели 8 от срещите си с нокаут. За последно той победи Доминик Крус през 2020 година, след което се оттегли от ММА.

От своя страна Стърлинг е с рекорд 22-3 в ММА и е в серия от 8 поредни победи. За последно той победи Дилашоу с нокаут през октомври 2022 година. Той има вече две защити на пояса си и допусна само една загуба в последните си 11 битки в UFC.

тагове: