Начало ММА Магомедов залага титлата си в ACA

Магомедов залага титлата си в ACA

Магомедов залага титлата си в ACA
0

Муслим Магомедов, който няма загуба на професионалния ринг, ще се изправи срещу Евгений Егембердиев на събитието ACA 126, което ще се проведе на 16 юли в Сочи, Русия. Сблъсъкът е главен на бойната гала на втората най-рейтингова ММА организация в светаAbsolute Championship Akhmat – ACA. В срещата Магомедов залага титлата си в полутежка категория.

Муслим Магомедов има баланс от 9 успеха от 9 срещи. Той е спечелил 4 срещи преди финалния гонг (3 с нокаут и 1 след събмишън). 26-годишният боец дебютира в при професионалистите през 2017 година. Той се намира в серия от 5 поредни успеха в Absolute Championship Akhmat – ACA. В последния си сблъсък в клетка, Магомедов надделя над Леонардо Силва де Оливейра на ACA 120, състояло се на 26 март.

Евгений Егембердиев е с баланс от 12 победи и 3 загуби в ММА. Цели 9 срещи той е спечелил преди финалния гонг (7 с нокаут и 2 след събмишън). Казахстанският боец редува успехи и поражения в последните си срещи в ACA. За последно той надделя над Люк Бернат с нокаут в първия рунд на събитието ACA 115, което се проведе на 13 декември 2020 година.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".