Начало ММА Макгрегър: Бейби, успях! Беше мечта да съм пред такива звезди

Макгрегър: Бейби, успях! Беше мечта да съм пред такива звезди

Макгрегър: Бейби, успях! Беше мечта да съм пред такива звезди
0

Конър Макгрегър отпразнува първото място в класацията на „Форбс” за спортистите, които са заработили най-много пари за изминалите 12 месеца.

Ирландецът е благодарен на изданието, че отбелязва ролята му на предприемач.

Именно благодарение на предприемаческия си нюх Макгрегър оглави листата с приходи в размер на 180 милиона щатски долара.

Едва 22 от тях са от участието му в ММА, голяма част от останалите приходи идват от продажбата на дяла, който имаше в собствената му марка уиски – „Proper No. Twelve”.

„Бейби, успях! Благодаря на „Форбс“, че отбелязва като модел за предприемач. За мен беше мечта да оглавя списък с толкова успешни атлети. След изкачения връх трябва да продължиш здравата работа“, написа Макгрегър в Instagram и добави снимки от празненството.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.