Начало ММА Макгрегър-Гетйжи все по-близо до финализиране
0

Макгрегър-Гетйжи все по-близо до финализиране

Макгрегър-Гетйжи все по-близо до финализиране
0

Битката между Конър Макгрегър и Джъстин Гейтжи изглежда все по-вероятна. Ирландецът планира завръщане през юли, а от щабът му определят именно Гейтжи като потенциален опонент.

„Може би Гейтжи. Той е интересен боец. Всички искаме да видим този двубой, така че той е основен избор, но може и да е всеки друг. Знам, че Конър със сигурност иска да се бие през юли“, коментира един от треньорите на ирландеца Оуен Роди.

Страйкинг треньорът на Конър добави, че според него датата 11-ти юли е „чудесна за битка“ и „ще възроди UFC“. За последно Конър се изправи срещу Доналд Серони през януари. Тогава бившият шампион в две категории на организацията пречупи „Каубоя“ с ТКО след само 40 секунди игра. Гейтжи е четвърти в ранглистата на дивизията и е в серия от три поредни победи. Който излезе с вдигната ръка от този двубой може и да бъде следващия, който ще спори за титлата при 70-килограмовите.

В Интернет пространството се появиха и коефициенти за залози при евентуален двубой между „The Notorious“ и Гейтжи. Според американския букмейкър BetOnline Конър е фаворит в евентуалния сблъсък. Експертите от BetOnline дават коефициент 1,56 за Макгрегър и 2,55 за Гейтжи.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".