Начало ММА Макгрегър сериозно провокира Порие на официалната пресконференция

Макгрегър сериозно провокира Порие на официалната пресконференция

Макгрегър сериозно провокира Порие на официалната пресконференция
0

Конър Макгрегър се опита да изрита Дъстин Порие по време на официалната пресконференция преди трилогията този уикенд.

Преди това ирландецът засипа с обиди своя съперник и напомни за „добрия стар Конър“, когото позабравихме последната година.

„Ще те разхождам като кученце из октагона в неделя“, започна директно с любезностите Макгрегър.

„Ти си само к***а. Хитър селянин. Жена ти ти е съпруг. Же ти премажа главата. По нея ще има дупки. Няма да е на раменете ти след края, свършен си. Това е краят на пътя ти, знаеш, че така ще стане, но прие сблъсъка“.

Дъстин запази самообладание и не отвърна на провокацията.

„Преди беше много по-добър и в говоренето на глупости. Явно и в това си амплоа вече не си това, което беше. Жалко, слаб си“, отвърна му аристократично Порие.

„Ще го победя. Това е битка. Важно е колко добре си подготвен. Интересно ми е да чуя какво ще му е извинението този път“, добави „Диаманта“.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.