Начало ММА МакГрегър щял да се бие по 8 пъти на година, стига веднъж да се завърне

МакГрегър щял да се бие по 8 пъти на година, стига веднъж да се завърне

МакГрегър щял да се бие по 8 пъти на година, стига веднъж да се завърне
0

Изминаха 3 години, откакто Конър МакГрегър (22:6) за последно бе в октагона на UFC, а по-голямата част от тях преминаха в спекулации за неговото завръщане. Той сам твърди, че планира да го стори през лятото на 2024 г., но в същото време заяви, че ще се бие по 8 пъти на година и така отново сме в неяснота дали се шегува или говори сериозно.

Приспал съм повече хора, отколкото анестезиолозите. В същото време не съм бил по-свеж досега. Никой от семейството ми дори не е намеквал, че иска да се откажа. Все още и аз не мисля да го правя, така че нека хвърлим заровете, за да видим дали ще ми се падне това, което искам. А то е четири мача тази година и още осем мача догодина“, каза „Прословутия“ за Джеймс Корден в SiriusXM.

35-годишният ирландец има само два мача, завършили с решение в цялата си кариера до момента. Единият бе срещу Макс Холоуей през август 2013 г., а другият срещу Нейт Диаз през август 2016 г. Всичките останали 26 двубоя са завършили с нокаути или събмишъни, включително и злощастния мач с Дъстин Порие през юли 2021 г., когато счупи крак.

Заявките на Конър са за завръщане на 29 юни за UFC 303 в дългоочаквания сблъсък с Майкъл Чандлър. Дейна Уайт също изрази увереност, че МакГрегър ще е на линия за „Международната бойна седмица“, но все още новината не е потвърдена официално.