Начало ММА Обявиха момичетата, които ще спорят за титлата на Дакота Дичева в PFL

Обявиха момичетата, които ще спорят за титлата на Дакота Дичева в PFL

Обявиха момичетата, които ще спорят за титлата на Дакота Дичева в PFL
0

Дакота Дичева (11:0) може и да е действащият европейски шампион на PFL в категория „муха“, но в момента тя преследва триумф в световните серии, което означава, че миналогодишната ѝ корона ще се премести върху главата на една от следващите 8, които влизат в надпреварата през лятото.

Организаторите обявиха състава на 1/4-финалите и вече официално можем да ви съобщим имената на участничките.

Шанел Дайър (4:0) и Сами-Джо Лъкстън (2:0) са единствените две сънароднички, които влизат в микса. Те ще се бият за Англия в надпреварата.

Дий Бегли (4:5) също идва от „острова“, но от ирландската му част. Тя обаче е единствената с отрицателен актив до момента в кариерата си, така че надали би могла да се счита за фаворит, въпреки богатия си опит в клетката.

Лизи Геверс (3:1) пристига от Нидерландия, за да се опита да направи име в PFL.

От Грузия пък пристига Мариам Торчинава (9:2). На хартия тя е считана за най-вероятната наследничка на трона в Европа, така че обърнете специално внимание на нейните изяви.

Миналогодишната финалистка – Валентина Скатици (2:2), се завръща отново в надпреварата. Този път тя може да е щастлива от липсата на Дичева, така че влиза в ролята на скрития фаворит от Италия.

Паулина Вишниевска (2:0) междувременно идва от Полша, за да се нареди след 8-те избранички в дивизията.

Групата се попълва от французойката Мари Лоизау (6:4). Тя също разполага с богат опит в смесените бойни изкуства и ще видим дали това ще ѝ е от полза.

Надпреварата в категория „муха“ при момичетата стартира на 8 юни в Нюкасъл. Тепърва предстои да разберем какъв ще бъде жребият и двойките на старта на надпреварата.

тагове: