Начало ММА Макс Холоуей: Конър е човек като всички нас

Макс Холоуей: Конър е човек като всички нас

Макс Холоуей: Конър е човек като всички нас
0

Шампионът на UFC в категория „перо“ – Макс Холоуей, се изказа ласкаво за колегата си Конър Макгрегър. „Благословения“ натърти, че всички сме хора и правим грешки. Това изказване е като светъл лъч в ерата на заканите и циркаджийските истории между бойците от UFC, в тил кеча.

„Начинът, по който говори – това е бизнес“, каза Холоуей пред ММА Fighting. „Разбирам, че понякога хората прекрачват границата, но той никога не го прави с лична подбуда. Много ясно отделя бизнеса и работата от личните чувства. Затова го уважавам.“

Снимка: БТА

„Конър има сърце. Винаги ме е подкрепял.“

Ирландецът изпраща година, в която се замеси в редица скандали и беше съден. Преди месец трябваше да плати хиляда паунда глоба за удара на възрастен човек в пъб.

„Той е човек като всички нас. Има своите лоши, неволни моменти. Понякога прави грешните неща в неточното време, но е просто човек. Това е всичко“, завърши Холоуей.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.