Начало Други Най-добрите ни джудисти ще мерят сили на Мастърс турнир

Най-добрите ни джудисти ще мерят сили на Мастърс турнир

Най-добрите ни джудисти ще мерят сили на Мастърс турнир
0

Джудистите ни с най-добро класиране в световната ранглиста заминават за Мастърс турнир в Цинадо, Китай на 9-ти декември.

Ивайло Иванов, който е на 11-то място в ранглистата при 81-килограмовите, ще търси пореден медал от турнир на Международната федерация по джудо (IJF). Най-добрият ни състезател при мъжете изпраща изключително успешна година. Роденият в Монтана талант завоюва един златен, един бронзов и три сребърни медала в състезания от календара на IJF.

Янислав Герчев ще търси първи златен медал тази година и място в челните позиции на категория до 60 кг. Националът ни ще мери сили с още 33-ма джудисти на тепиха в азиатската страна. Единственият ни представител при дамите, Ивелина Илиева, ще се бори за отличие и място в топ 20 при 57-килограмовите. Тази година Илиева постигна страхотни резултати. Тя спечели два бронзови и един сребърен медал и се доближи до Олимпийските игри в Токио още повече.

Ежегодните схвакти в Циндао ще се проведат между 12-ти и 14-ти декември. Китайският град ще бъде домакин на почти 500 състезатели от 71 държави. Boec.BG ще отразява пряко участието на националните ни представители в този боен спорт.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.