Начало ММА Малшанс: Надъхан боец се контузи секунди преди началото на двубоя си (ВИДЕО)

Малшанс: Надъхан боец се контузи секунди преди началото на двубоя си (ВИДЕО)

Малшанс: Надъхан боец се контузи секунди преди началото на двубоя си (ВИДЕО)
0

Виждали сме какво ли не в бойните спортове и всички, които обичат този свят на приключения и истински предизвикателства знаят, че понякога погледът може да е лош, но тялото крехко. Боецът Мигел Гриялва изпита на гърба усещането да си пределно фокусиран и готов за двубой, но нелеп малшанс да те лиши от мача секунди преди неговото начало. Преди броени дни Мигел трябваше да се изправи в ММА битка срещу ветерана Мартин Молинедо. Това обаче не се случи, защото Мигел контузи крака си още с влизането в октагона, когато той подготвяше тялото и психиката си за битката. Гриялва подскочи от тепиха, както често пъти ММА атлети правят преди началото на сблъсъка и нещо се случи с коляното му.

Гриялва падна на земята и започна да се държи на крака си, а секунди по-късно му беше помогнато да се оттегли от октагона. Така събитието на организацията FFC в Перу завърши по неприятен начин за боеца, а човек от екипа на промоцията бе принуден да излезе и да обяви за победител изненадания Мартин Молинедо.

Така боецът Мигел Гриялва инкасира първа загуба в кариерата си по един изключително труден за преглъщане начин. До момента атлетът бе с перфектна статистика от 8 победи. Инцидентът несъмнено ще бъде запомнен с елемент на горчивина, но за 22-годишния боец бъдещето е светло и нелепата ситуация не би следвало да повлияе негативно в дългосрочна перспектива. Понякога падаме, но живеем за деня, в който отново се изправяме и продължаваме да опитваме, нали?