Начало ММА Кракът на Макгрегър бил изпочупен още преди мача с Порие

Кракът на Макгрегър бил изпочупен още преди мача с Порие

Кракът на Макгрегър бил изпочупен още преди мача с Порие
0

Бившият шампион на UFC в две категории – Конър Макгрегър разкри, че левият му крак е бил изпочупен още по време на тренировъчния му лагер за трилогията му с Дъстин Порие.

Двамата се срещнаха в главното събитие на UFC 264 през изминалата неделя, но мачът приключи още в първия рунд след като „Всеизвестния“ счупи крака си.

Дни след инцидента и след успешната операция, ирландецът сподели в социалните мрежи, че костта му е била сериозно наранена седмици преди сблъсъка с „Диаманта“.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Conor McGregor Official (@thenotoriousmma)

Веднага след срещата Порие се самопохвали, че кракът на противника му е поддал заради негов блок, но типично в свой стил Конър отрече такова нещо.

„Хората постоянно ме питат кога точно е станало счупването“, сподели Конър.

„Истината е, че още преди мача бях контузен. Питайте Дейна и UFC. Питайте и д-р Дейвидсън, той е главният специалист на организацията. Те знаят много добре.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Conor McGregor Official (@thenotoriousmma)

„Костта беше напукана още по време на тренировките за мача. Правих спаринг без протектори и на няколко пъти срещнах коляно, което до известна степен е натрошило кокала над глезена ми.

„През годините съм имал не един и два проблема с глезена, дори тренирах бинтован и подут“, добави звездата, която според Дейна Уайт ще се възстановява поне година.